Idag är det smålänningarnas egen lilla nationaldag - den fössta tossdan i mass. Dessutom infaller den i år även den fössta mass

Hur ska denna dag firas då? Egentligen med en prinsesstårta men det är ju ingen direkt favorit. Firar istället med lax till middag.  

Idag närmar jag mig även slutet på min första hela arbetsvecka sen sjukskrivningen. Början av veckan tog väldigt mycket energi, helt slut när jag kom hem. Gårdagen gick bäst (så här långt i alla fall), då jag kände mig ganska pigg. Idag har det också gått bra även om jag känner mig lite tröttare än igår. Roligt ändå att vara igång och träffa både elever och kollegor. 

Även för mannen har det gått bra att komma igång med att jobba så smått. Han mår gott av att få jobba lite och träffa kollegor igen. 25% är en lagom start för honom.