Gårdagen bestod huvudsakligen av vila för min del. På kvällen tittade jag förstås på Melodifestivalen. Mina tre favoriter var Felix, Mariette och Martin. Besvikelsen stor när Benjamin vann, har alltid haft svårt för honom och hans musik. För första gången någonsin känner jag inget behov av att se Eurovision Song Contest i maj. Om jag ändå skulle titta så lär jag inte direkt heja på Sverige, tyvärr. 

Mannen var iväg på trevligheter igår genom jobbet och missade hela spektaklet. Jag ställde förstås upp som chaufför. 

Idag har vi haft en lugn och stillsam start på dagen. Jag har bl.a. tittat på en film, Betrayed.

Mitt på dagen for vi in till stan. Vi började med lunch, det blev en mycket god pasta med chiliräkor till mig.  

Mätta och belåtna gav vi oss ut för att hitta en present till en blivande 8-åring. 

Efteråt hem igen. Tittat på film och vilat. Mycket vila blir det för att ladda batterierna...