Snötäcket påfyllt med ny snö i morse. Under förmiddagen gick jag ut för att skotta. Snön lite blöt och tung, som tur var hade det bara kommit ett par centimeter. 

Efter plogbilens framfart fick jag ta ännu en sväng med skyffeln. 

Trots två omgångar mot snön så hade jag energi kvar för att städa köket framåt eftermiddagen. Efteråt lite trött och i behov av vila. Ser det ändå som ett tecken på att jag så sakteliga är på väg tillbaka. Som jag sa till chefen i telefon tidigare idag: Jag räknar med att jobba på måndag! 😊

Framåt kvällen försöker jag spara ner en kopia på alla mina bilder genom åren till en sticka. Vår stationära dator har vid några tillfällen bråkat. Bäst att rädda alla bilder så de inte försvinner ut i cyber-kosmos. De flesta bilder finns även lagrade i ett moln, men lika bra att ta det säkra före det osäkra... 

Samtidigt som datorn jobbar med att föra över bilder samt komprimera en mapp så känner jag mig tung i ögonen. Tröttheten kommer åter över mig. Det blir en fortsatt lugn och stillsam kväll i vilans tecken.