Idag är det sista dagen som den italienska matmarknaden befinner sig i stan, förhoppningsvis återkommer de fler gånger. Givetvis blev det lunch där även idag. Idag provade vi deras hamburgare, så otroligt saftig och god.  

När vi var på stan fick vi syn på en något udda plantering, på spårvagnshållplatsen!  

Eftermiddagen har mestadels spenderats i trädgården. Mannen har kört med trimmern och jag har rensat ogräs samt fått dit rabattavgränsaren runt magnoliaträdet.  

Jag har även rensat och jordförbättrat några mindre rabatter.  

Glädjs åt allt som blommar i trädgården just nu.  

Efter trädgårdsarbetet tog vi oss ner till den årliga musikfestivalen till minne av Bob Marley.  

Ikväll blir det ESC, men för ovanlighetens skull så hejar jag inte på det svenska bidraget. Benjamin Ingrosso har aldrig varit någon favorit hos mig och jag gillar verkligen inte hans låt. Men visst vore det kul för Sverige om det går bra för honom.