Idag har det varit fullt upp hela dagen. En kollega sjuk första dagen med eleverna, det blev till att pussla i personalstyrkan. Jag tog lektion ett, två andra kollegor fick ta lektion två och tre. Med samarbete löste det sig bra även om det blev en stressig start på dagen. 

Planerade klart dagens lektioner efter min vikarie-timme. Hann precis! 

Efter lunch gick tiden extra fort. Tre timmar med min egen grupp gick fort men både jag och eleverna var trötta efteråt. 

Cyklade hem efter jobbet, lämnade väskan och sedan ner på stan. Promenerade till kommunarkivet som ligger vid gamla tingshuset. En utställning om ett viktigt ämne: Demokrati - Ja må den leva!  

Efter besöket på utställningen gick jag vidare till matvagnarna som är uppställda i samband med Ljungbydagarna. Idag blev det langos till middag, mums vad gott!  

Träffade på mamma och pappa när jag ätit klart, även de sugna på mat från matvagnarna. Gjorde dem sällskap och efteråt fick de komma med upp till lägenheten för en slät kopp kaffe. 

Kvällen fortsatt lugn. Trött i huvudet efter dagens jobb. Blir nog en tidig kväll för min del. Imorgon väntar en extra lång arbetsdag med kick-off på jobbet.