Jag har mer och mer börjat inse att det är ett gäng klåpare som jobbar på VC i Skärblacka. 

Igår var jag i kontakt med chefen angående bemötandet som jag fick förra veckan. Hon reagerade också över vissa av de saker jag berättade och det hela skulle resultera i en avvikelserapport samt enskilda samtal med berörda och även samtal i grupp. Jag kommer få en återkoppling på det hela om ca två veckor. 

Idag när jag äntligen fick träffa en läkare så var det en läkare som inte ingav särskilt mycket till förtroende. Hur en akut krisreaktion (som var den diagnos jag fick sist) plötsligt kan ändras till en depression känns lite märkligt. Att sitta och erbjuda antidepressiva mediciner när det inte är det som jag behöver känns också märkligt, sa förstås nej till detta. Att sedan sitta och säga att han inte tänker skriva ett sjukintyg för då måste han ljuga i intyget, lät också väldigt märkligt. Att även skylla på försäkringskassans regler och att han därmed inte kunde skriva ett sjukintyg fick mig också att dra åt öronen. Det hela började låta som om jag råkat ut för en läkare som inte vet hur man skriver intyg helt enkelt. Det lät nästan som en kopia av den läkare vi träffade för ett tag sen i samband med min mans sjukdom vilken sedan blev utbytt. 
Dessutom sitter han och säger att det har ingen betydelse hur utmattad eller ont jag har i kroppen av utmattning efter en arbetsdag eftersom det kommer när jag har jobbat klart. Att jag dessutom får hjärtklappning ibland samt lätt bryter ihop spelar tydligen inte heller någon roll. 

Min slutsats av det hela vilken jag också konfronterade läkaren med är följande: tydligen ska jag köra slut på mig så hårt så jag går in i väggen igen för att kanske kunna få hjälp sen...

Har nu begärt ett andra utlåtande av läkare via mina vårdkontakter, får se hur det går. 
Funderar allvarligt på att byta tillbaka till min förra VC där jag alltid fick ett bra bemötande och jag fick hjälp för det som jag sökte för utan något tjafs. Den enda nackdelen är att den inte ligger där vi bor utan då blir det till att åka in till Norrköping varje gång som jag behöver träffa en läkare. Fast det kanske det är värt!