Äntligen så har jag fått besked från Försäkringskassan angående min sjukpenning! Efter alla turer med begäran om komplettering av intyg och uppgifter kring min arbetstid så var jag övertygad om att det skulle bli avslag. Idag fick jag till min lättnad (och glädje) beskedet om att det blir godkänt.  

Det känns riktigt skönt att ha fått detta positiva besked. Nu kanske jag kan sätta tillbaka en del på sparkontot igen. 

Lite skrattretande dock att det skulle behöva dröja lagom tills min sjukskrivning löper ut. På måndag börjar jag jobba heltid. 

Annars då? Soligt och varmt även idag.  Trots värmen så har jag klippt gräset, men jag fick dela upp det i tre omgångar. Jag började med skuggsidan men redan efter en halvtimme krävdes det en rejäl vätskepaus i värmen.  

Därefter körde jag i ytterligare en halvtimme. Efter middagen då det började bli lite svalare kunde jag slutföra den sista delen. Gräsklippning när det är nästan 30’C ute är kanske inget som jag rekommenderar. 😉

Kvällen vacker och temperaturen väldigt behaglig ute. Njuter av det vackra, men även av att gräsmattan återigen är nyklippt.  

När jag vattnade växterna såg jag hur även syrenen har börjat slå ut i blom. Det är både vackert och doftar ljuvligt.  

Avslutar denna härliga dag med lite nyheter och när det är slut så tänker jag inta min skönhetssömn.