Fredag och sportlovet lider redan mot sitt slut.  

Fredag innebär vägdag och nu är jag återigen på rätt väg. När jag själv inte mådde bra så orkade jag inte följa programmet, jag orkade inte bry mig så mycket kring vad och hur mycket jag stoppade i mig. Jag orkade inte heller hålla igång som tidigare. Men sen en vecka tillbaka så är jag nu på banan igen. Det känns så skönt! Veckans minus kändes också riktigt härligt! 

Denna fredag har även inneburit lite umgänge med en vän och fd kollega. Alldeles för sällan vi ses men lika trevligt varje gång. 

Efteråt en sväng till Toyota. Har bl.a. bokat in tid för service på den blå pärlan som snart fyller två år. 

Eftermiddagen har varit ganska lugn och stillsam. Gått igenom månadens räkningar, kollat på första avsnittet av Cmores nya serie: Gråzon. Därefter hägrade lite läsning.