Eftermiddag, runt 14:45.

Fortfarande rejält förkyld. Har dock jobbat både igår och idag. 

Som tur är så slutar jag tidigt på torsdagar. Kändes extra skönt att komma hem tidigt och få lägga sig och vila lite på soffan. 

Tyvärr så har inte mannen haft samma tur idag. Väcktes av telefonen runt 03:00 i morse. Utryckning då det saknades folk. Ambitionen var att få sluta tidigt och åka hem. Istället blev det en punktering, väntan på bärgning till verkstaden för att få hjälp med ett nytt däck. Snacka om otur! Men snart får förhoppningsvis även mannen komma hem. 

Men vi har i alla fall tur med vädret. Vårsolen lyser så fint över oss. ☀️

Kväll, runt 20:00.

Har mest vilat och tagit det lugnt ikväll. Känner mig ganska slut pga förkylningen. Vilken tur att det är plugg-dag imorgon för då kan jag anpassa dagen lite mer utifrån hur jag mår. 

Lite nytta har jag dock orkat med ikväll. 

Mannen och jag har gått igenom månadens räkningar. Vi har även sett till att deklarera. Känns skönt att ha det gjort och till sommaren ser vi fram emot skatteåterbäringen.