En ny vecka har dragit igång med allt vad det innebär. Vaknade före klockan ringde så jag hann skriva ner veckans att-göra-lista innan jag for iväg till jobbet. 

Efter jobbet blev det en sväng förbi affären för att handla hem mat för de närmsta dagarna. 

Efter middagen har jag sedan tagit itu med några av de sysslor som står på listan. 
- Gjort färdigt veckans matsedel.
- Bäddat rent i vår säng.
- Packat upp väskorna efter helgens småländska vistelse.
- Vikt tvätt och hängt in i garderoberna. Passade även på att rensa ut sådant som var gammalt och utslitet. De plagg som är alldeles för stora har vikts ihop i en stor IKEA-kasse för att så småningom skänkas. Plötsligt ekar det nästan tomt i min garderob och det trots att jag köpt på mig en hel del kläder ganska nyligt. 

Mannen har ikväll klippt ungefär hälften av gräsmattan, så snart kan även den delen bockas av. 

Kvällen avrundas nu i TV-soffan.