Morgon, runt 6:45.

Goda nyheter igår när jag var på föreläsningen. Fick tillbaka min tenta i fonetik och jag blev godkänd! Så skönt!  

Nu kan jag lägga fonetiken åt sidan för att fokusera fullt ut på den sista delen i min SvA-utbildning.

*****************************

Imorgon är det sambedömning i NP vilket innebär att jag ännu en gång måste jobba över 4 timmar. Hejdå tidiga dag. Gick in till chefen förra veckan för att höra när jag kan få ut denna tid då all denna övertid knycks från mina studier, särskilt då jag inte heller kunnat få igen den tid som jag fick jobba över även förra gången då det var sambedömning. Slutade med att jag idag blev frikopplad för att kunna delta hela tiden imorgon. Måste dock ägna en liten del av denna morgon åt att rätta färdigt ett delprov av NP i matematik, skulle gissa på att det tar ca 1,5 timme. Men först frukost och lite Glamour

Mitt på dagen, runt 11:10.

Tvättmaskinen går på högvarv här hemma.

Delprov B i matematiken är färdigrättad.  

Plugget flyter på. Läser ikapp det som jag inte hunnit tidigare samt det som ska göras till nästa vecka i den ena kurslitteraturen. Boken är ganska lättläst men tjock och tung att hantera.  

Instuderingsuppgifterna till den andra boken tänker jag spara till fredag, min ordinarie pluggdag. När de är klara så ligger jag återigen i fas. 

Eftermiddag, runt 16:20.

Äntligen är jag klar! Har ägnat några timmar i eftermiddag åt att riva tapeter. Vilken befrielse att nu ha rivit bort allt.  

Nu återstår det roligaste. Slipa, spackla, måla och tapetsera. 

Det känns lite i ryggen nu. Skönt att få sträcka ut kroppen i soffan en stund.