Eftermiddag

Gillar mina tidiga torsdagar. Det känns så lyxigt att få åka hem redan vid lunch. 

Jag har passat på att städa av vardagsrummet och tvättstugan men även tagit det lite lugnt. 

På sätt och vis så har min helg redan börjat då jag är ledig för studier imorgon. Studierna får dock vänta till söndag då det är dags för nästa träff för gruppanalysen.

Sen kväll
En handlingens kvinna och jävligt envis, ja det är jag det. Rensat avloppsbrunnen vid badkaret och vattenlåset vid tvättstället. Inte helt lätt att komma åt vattenlåset. Tog ett tag innan jag kom på hur jag skulle komma åt det. Fick först tömma och skruva loss lådorna på kommoden/tvättställsskåpet. Lika bra att passa på och torka rent ordentligt när jag ändå höll på. Nu rinner vattnet återigen som det ska. 
Själva städningen får vänta tills imorgon, känns lite väl sent att sätta igång med det nu - runt 22:00. 😂

Nackdelen med att få ett handlingens ryck så här sent är att nu måste jag försöka komma ner i varv igen inför natten. Vilken tur att jag är ledig imorgon. 

Har nu sjunkit ner i soffan, perfekta platsen för lite nedvarvning.