Eftermiddag, runt 16:45.

Sambedömning för hela slanten denna dag. Rättningen har gått över förväntan vilket känns riktigt skönt. 

På väg hem tog jag en sväng till Colorama. Nu har vi förhoppningsvis allt som behövs för att vi ska kunna bli klara med det gamla arbetsrummet.  

Även bilen fick sig en tvätt innan jag for hem. Tydligen tyckte fåglarna vid Norrköpings Montessoriskola att min pärla var extra fin att skita på. Fågelskit lite överallt. Men nu är i alla fall bilen skinande ren igen.

Kväll, runt 20:00.

Plockat i ordning så gott det går och städat av övervåningen ikväll. Behöver göra detsamma även på nedervåningen men får nog ta det lite snabbt innan jag sätter mig med mitt plugg imorgon. 

Senare på kvällen, runt 21:10.

Fick ett litet ryck i Lyxfällans reklam-pauser samt när det var slut. Städat av badrum och tvättstuga samt vikt lite tvätt. Allt för att få så mycket pluggtid som möjligt imorgon. Nu återstår endast golven och lite smärre plock i kök och vardagsrum men det får vänta till imorgon.