Tisdag är detsamma som extra lång arbetsdag. När arbetsdagen närmade sig sitt slut var jag supertrött. Bara jag inte tagit mig vatten över huvudet som går all in efter min sjukskrivning. Många som drabbats av detsamma brukar tydligen trappa upp... 

Det känns ändå skönt och veta att resten av veckan blir lugnare. Inte fullt lika intensivt schema när det närmar sig slutet av veckan och arbetsdagarna blir något kortare. Jag ska prova veckan ut och sedan får jag känna efter. Givetvis hoppas jag på att jag ska mäkta med även om det är tufft för kropp och knopp just nu. Dessutom så är det roligt att få träffa och jobba med eleverna igen. Härlig känsla infinner sig när man möts av kramar och får höra att man varit saknad. 

Dagen i övrigt väldigt kylig. Temperaturen har hållit sig runt -11’C.  

Termosbyxorna värmer skönt om benen. Jacka, vantar och mössa värmer resten av kroppen. Men den bästa värmen sprids inomhus, särskilt då kaminen är igång.