Morgon

Plötsligt så rasslade det bara till. Känns riktigt bra! 

Nu har jag lyckats gå ner 18,7 kg sen i somras! 😃👍🏻

Nästa delmål är redan om 1,3 kg dvs 20 kg. Så nära! 
Delmålet därefter är också väldigt nära, bara 2,1 kg bort dvs hejdå till 110-talet. 
Bra med flera mindre delmål längs med vägen, så mycket lättare att hålla motivationen igång då. 

Förmiddag
Jag har skrubbat och skurat inne i badrummet. Äntligen är hela nedervåningen städad. Tagit hand om disken, sorterat och varit ute med allt skräp som samlats på hög i skrubben. Med andra ord en förmiddag där hemmet har stått i fokus. Så sakteliga börjar ordningen att återställas efter några veckor fyllda med extremt mycket jobb och plugg. 

Eftermiddag
Efter lunch så satte jag mig en timme med mitt plugg. Har tittat lite på gruppanalysen, förberett lite inför träffen på söndag. 

Nu ska jag snart sätta mig med lite jobb. Behöver planera och förbereda lite inför nästa veckas lektioner. Ännu en vecka med andra ord då jag måste sitta betydligt fler timmar än vad mina 70% egentligen tillåter.

Kväll
Testade ett nytt recept ikväll. En skaldjurssoppa med aioli och vitlöksbröd till. Riktigt gott och points-vänlig mat. Kommer definitivt göra denna rätt fler gånger. Skippade dock musslorna och tog fler morötter i än vad som stod i receptet.  

Senare på kvällen

Det känns som om den har blängt på mig ett bra tag nu, nästan skällt. Till slut var jag tvungen att blidka den. Hoppade upp och körde 25 minuter på crosstrainern. Lagom svettig, benen känns som spagetti och jag känner mig nöjd. Nu blänger den inte längre på mig.