Det tar på krafterna att försöka vara stark när livet ger en den ena tuffa utmaningen efter den andra.  Har kämpat och försökt hålla ihop i drygt ett år nu. Till slut orkar inte kroppen och börjar ge ifrån sig signaler i form av trötthet, värk, nedstämdhet och tårar. Att ständigt känna sig otillräcklig.

Biter ihop och kämpar på. 
Nattens vila med 10-11 timmars sömn var välbehövlig för min del. Ska försöka ta det lugnt och vila upp mig i helgen, men det är inte helt lätt. 

Mitt i allt inser jag mina begränsningar. Funderar på att ta hjälp från någon professionell. Visst borde man kunna få hjälp av en kurator eller liknande genom sjukvården? Lite märkligt att man som anhörig inte blir erbjuden hjälp. Omställningen som en sjukdom kan innebära påverkar ju inte bara den sjuke utan även den som är anhörig och lever mitt i det.  

*******************************
Friskt och skönt ute, solen visar sig från sin bästa sida idag. Njöt av att få vara ute en liten stund. Passade på att få min bil tvättad vilket var välbehövligt.  

Efteråt hem och fortsätta med lite tvätt och matlagning. 

*******************************

Rensat huvud och tårkanaler genom att röja undan i köket, gå ut med skräp   samt plocka bort en del av utomhusbelysningen. Fortfarande friskt ute, men en något bitande kyla som nyper tag i kinderna. Kan nog bli kallt i natt.