Efter några dagar i norr känns det skönt att återigen vara hemma. Vi lyckades t.o.m. boka om tågbiljetterna så vi kom hem drygt tre timmar tidigare än planerat. Så underbart skönt att slippa spendera en massa timmar på Arlanda. 

Hemma hade vi julklappsöppning. Jag fick nya, varma och goa inneskor från mannen. Även Mamma Mia - here we go again hade mannen köpt till mig. Årets bästa klappar. 😍 Därutöver fick jag ett presentkort på IKEA och pengar, perfekta julklappar med tanke på vårt nya bohag. 
Klappar som jag fick redan på julafton var pengar och ett presentkort på Akademibokhandeln. Får se vad det blir för bok så småningom, ska plöja igenom min olästa bokhög här hemma först. 

Efter en resdag känner man sig lite extra trött och sliten, särskilt då vi fick kliva upp extra tidigt. Skönt att få slänga sig i soffan och kolla lite på TV. Kvällens matlagning fick pizzerian stå för. 

Ser fram emot att få lägga mig och sova i vår egna säng ikväll. Kommer sova som en prinsessa.