Idag är det alla mammors dag. Min firade vi lite i förskott genom att köpa en blomma till henne då vi var nere i Småland häromdagen. Mannens mamma, min svärmor, firades genom ett traditionsenligt blommogram. 

I förmiddags började vi mäta och kolla hur mycket lister som behöver köpas hem för att få till den sista finishen på våra nytapetserade rum. Därefter gav vi oss in till Norrköping för att fixa både lister och lite annat som behövdes.  

I eftermiddag lite vila för att tanka ny energi. 

Ett välbehövligt regn fick vi också. Lite mer hade inte skadat men det kom åtminstone tillräckligt för att jag inte behöver gå ut och vattna idag. Luktar lite extra gott nu när det har regnat.  

Om en liten stund så ska jag frisera mannen och därefter får vi se om jag orkar göra lite nytta eller om det blir fortsatt vila.