Idag har jag jobbat på och känt mig ganska så ok, bortsett från lite hjärtklappning. Men direkt när jag satte mig i bilen för att åka hem så kände jag hur tröttheten kom som ett slag. Nu pratar jag inte om vanlig trötthet som man kan känna efter en dags jobb, nä jag syftar på den där extrema tröttheten med extremt tunga ögonlock - ett av mina tydligaste utbrändhetssymptom. 

Trots tröttheten så tvingade jag mig själv till att ändå åka iväg till Länsförsäkringar för att göra en skadeanmälan av mina glasögon som fått en repa mitt i ena glaset.  

När jag väl kom hem så var jag verkligen dödstrött. Mannen fick fixa mat medan jag vilade på soffan. Efter maten var mannen duktig och såg till att klippa gräset. Själv passade jag på att sova i drygt en timme. 

Känner mig fortfarande trött och har även fått lite huvudvärk. Hjärtklappning även ikväll. Irriterande att behöva känna såhär, men jag vet ju att det hör till sjukdomsbilden. Svårt att förstå för dom som inte upplevt det själva, svårt att förstå en sjukdom som inte syns. 

Inser att jag inte kan köra på så många timmar som jag gjort idag. Inser att jag måste ta det betydligt lugnare imorgon för att hålla ihop. Jag är fortfarande skör...