Eftermiddag, runt 16:00.

Oj vad trött jag blev när jag kom hem och hade fått lite lunch i mig. Det var som om luften gick ur mig. 

Har vilat ett par timmar i soffan samtidigt som jag slötittat lite på TV. 

Lite frusen idag så det värmer extra skönt från kaminen idag. 

Fick förresten ta del av beslutet igår efter att ha legat på gällande de ev. parkeringsplatserna. Nämnden har tydligen beviljat bygglovsansökan trots tjänstemännens yrkande om avslag. Med andra ord så kommer det bli ett överklagande för vår del så Länsstyrelsen får granska ärendet. Hoppas de går på vår linje. Inväntar dock papperna först innan vi börjar knåpa ihop överklagandet. 

Positivt i det hela är ändå att vi i ett brev från bruket fått veta att de har tagit del av vårt yttrande och funderar på att göra vissa ändringar i sina byggplaner. Deras nya förslag ser mycket bättre ut, vi kommer ändå lämna in ett överklagande på ursprungsplanen för att göra vad vi kan för att inte hela skogs- och parkområdet ska försvinna. 

När jag pratade med hon som är handläggare i ärendet så ser det ändå inte helt hopplöst ut. Hon menar att det är en alldeles för stor avvikelse från den ursprungliga detaljplanen. Även om politikerna inte gick på vår linje så kan ju Länsstyrelsen göra det då det avviker så pass mycket. 

Som sagt, sista ordet är inte sagt än och än finns det en liten gnutta hopp i eländet.  

Kväll, runt 19:15.

Ikväll tog vi en tur till Colorama. Vi är sugna på att fortsätta med arbetsrummet som efter tapetseringen troligtvis kommer bli ett gästrum/biorum (om bäddsoffan får plats där). 

Vi lånade hem fyra tapetprover. Efter att ha testat dom mot väggen så var vi överens om en. 

Själv skulle jag gärna vilja ha även en av de andra i gästrummet. 

Får se om vi kan komma överens på den punkten. 😂