Så skönt med ännu en ledig dag. Sovmorgon även idag fast en lite mer normal sådan, klev upp runt åtta. 

Efter frukosten la jag mig på soffan och läste. Spänningen stiger och det är svårt att slita sig från boken. Just nu läser jag Mios blues av Kristina Ohlsson. Efter 2,5 timmes läsning tvingade jag mig själv till en paus. 

Tog en liten sväng till Turistbyrån för att samla på mig lite kartor över cykel- och vandringsleder. Fick även med mig någon broschyr med diverse sevärdheter häromkring.  

Efter lunchen tog jag en cykeltur till Toyota i hopp om att kunna boka in en tid på verkstaden för vårt stenskott och lackskadan. Tyvärr var ansvarig för vårt ärende ledig, så förhoppningsvis blir jag uppringd i början av nästa vecka. 

Cyklade vidare till Bröderna Sandstedts. Efter 12 år har jag nu uppdaterat min cykelhjälm. 

Efter en liten paus i lägenheten tog jag mig ner till butikerna i centrum. En lyckoträff nästan på en gång, men så fick jag hjälp från en fantastiskt duktig expedit. Hittade en ny fin bikini till semestern precis som jag hoppades på. I butiken bredvid provade jag en helt ljuvlig klänning som jag fastnade för redan när jag såg den för två veckor sedan. Den satt helt perfekt så jag kunde inte motstå den.  

Efter min lilla shoppingtur intog jag solstolen på balkongen och läste ut boken. Får se vilken bok jag hugger in i härnäst, har några stycken att välja mellan.