Kväll, runt 17:30.

Skönt med en ledig dag, att kunna ligga och dra sig lite extra i sängen på morgonen.

Har tittat lite mer på de tapetprover som vi lånade hem igår. Lite beslutsångest kvarstår, men jag tror ändå att vi har bestämt oss. Åkte in till stan och lämnade tillbaka proverna i förmiddags.  

En stor del av dagen har ägnats åt tenta-plugg. Om en vecka är det dags och jag behöver sitta en hel del framöver för att få det att sitta. Måste ta tid till plugg i helgen men även efter jobbet på onsdag och torsdag för att till sist försöka få in det sista nästa fredag. Undrar hur det ska gå? Känner mig inte alls säker på det här. 

Har även haft en skitvecka när det gäller mitt viktväkteri. Har så svårt med motivationen just nu. Idag började en ny vv-vecka och nu är det återigen dags att dra i tyglarna. Jag ska komma ur min svacka, jag ska gå ner mer i vikt. Bara jag kommer över 20 kg-tröskeln så vet jag att det kommer gå lättare igen. 

Fick vackra blommor från mannen när han kom hem från jobbet ikväll. Det uppskattas.  

Nu är det middag på G. Fisken står i ugnen och till det blir det lite potatismos.