Sol, sol och sol! Vädret är ljuvligt! 

En lugn start på dagen med frukost och några avsnitt av Younger på Cmore. Sedan gick jag ut i trädgården för att fortsätta gräva och skapa.  

En halvtimmes grävande åt gången är ganska lagom för ryggen. Vätskepaus och lite längre vila är viktigt mellan varven.  

Solstolen ger en skön ryggvila mellan varven, samtidigt som jag kan beskåda mitt skapande. Varje liten förändring, det är det som är det roliga att se. När man efter allt slit är klar kan man njuta och känna stoltheten över ens verk. Innan veckan är slut hoppas jag på att vara färdig med mitt lilla projekt. 

När det var dags att bryta för lunch hade jag grävt upp det mesta av min nya skapelse. Skulle gissa på att det är drygt en timmes grävjobb kvar innan finliret.  

Duscha och byta om innan lunch för att få bort all jord från kroppen. Lunchen snabbfixad, rester från gårdagen. 

Glädjande nyheter runt lunch, mannen har fått jobb! Lyckan stor, så skönt att han äntligen får komma ut i arbetslivet igen. 

Eftermiddagen har sedan spenderats hos mina föräldrar. Mannen agerar teknisk support åt mamma. Jag och pappa har hunnit prata en del trädgård, växter och kantstenar. Två verktyg har jag också fått låna till mitt pågående projekt. 

Njutit av lugnet och det vackra. Dahliorna är helt magiska just nu.  

Bjudna på grillat till middag. Lyxigt! Det blev som en fest.