Idag blev det en lite spontan tripp till Växjö. Två vänner hörde av sig igår och undrade om jag ville följa med och träffa en annan vän. I dessa Corona-tider så har det blivit allt mer sällsynt att ses, så jag sa ja. 

Först fika hos vännen som bor utanför Växjö. Lite senare shopping på Grand Samarkand. Fyndade en hel del på rean. Har köpt både tröjor och byxor så nu klarar jag mig ett bra tag framöver.  

Hemma, efter dagens aktivitet, har det främst varit viloläge för min del samtidigt som jag har växlat mellan läsning och TV-tittande. Det har pulserat och värkt en del i ryggen ikväll, trötthetsvärk pga överansträngning. Det har blivit en hel del stående och gång idag. Efter några timmars viloläge började det onda lätta. Nattens sömn och vila lär även den göra lite nytta. 

Avrundar denna dag med ryggövningar och lite läsning i sängen innan nattsömnens intåg. Imorgon är det nya friska tag som gäller.