En solig och vacker vinterdag har vi bjudits på idag.  

Småfåglarna har fått sällskap av en fasan vid fågelmatsstationen. Inte lätt för fåglarna att hitta mat på egen hand när det är mycket snö ute.  

I förmiddags provade vi oss på en liten utflykt till stan, behövde köpa hem mer fågelmat men även mer tändved. Efteråt var jag helt slut och tvungen att sova i en timme. 

I eftermiddag har jag återigen varit inne i stan, denna gång för mitt efterlängtade samtalsstöd. Det kändes riktigt bra även om det var känslomässigt jobbigt. Är ändå så tacksam över att de finns, kommunens Anhörig- och kunskapscenter. Ny tid för nytt samtal är inbokat om två veckor.  

Nu ikväll är jag helt slut. Ögonen känns väldigt tunga. Två aktiviteter på en och samma dag var lite väl tufft för både kropp och knopp. Bra ändå att jag utmanar mig själv, testar och ser vad jag klarar av. Det är ju ett sätt för att se när jag kan tänkas vara redo för att börja jobba igen. Drygt en vecka kvar på min sjukskrivning, jag hoppas verkligen på att orka komma igång så smått därefter.