Hemma igen efter en härlig helg med nära och kära nere i Småland. 

Igår spenderades hela förmiddagen hos mina föräldrar. Som vanligt kunde jag inte låta bli att strosa runt lite i trädgården - älskar den. Det är en fröjd för ögat och man får ro i sinnet av att vistas där, särskilt när det är soligt och fint väder ute.  

Lite senare igår så var det kalas hos mormor och morfar då morfar fyllt 90 år. De visste inte om att jag och mannen skulle komma så det blev en rejäl överraskning. Morfar trodde nog att han såg i syne först och det tog nog ett tag innan han förstod att vi verkligen var där. Kul att kunna överraska och glädja de gamle. 💜

Under gårdagens festligheter så blev det även lite kurragömma, upptäcktsfärd på gården samt en del mys med syskonbarnen. Glädjen blev även stor för dem när Hasse tog fram fyrhjulingen och de små fick åka lite.  

Kvällen spenderades hos mina föräldrar. Vi satt ute på altanen i många timmar. Har bl.a. gjort upp lite planer på en resa till Rhodos nästa år. 

Idag har vi varit hos min syster som bjöd på lunch innan hemresan. Det blev lite kurragömma även idag och en hel del mys.  

Men nu är vi hemma igen. 

Har planterat en rabarberplanta som jag fått av pappa, så nu ser jag fram emot att kunna skörda egna rabarber fr.o.m. nästa år.  

Tvättmaskinen är även den igång men i övrigt så är det en lugn och skön kväll som hägrar innan en ny arbetsvecka drar igång.