Idag har vi haft ännu en härlig vårdag fylld med sol och fågelkvitter. Passade perfekt för en tur in till stan. Handlat lite böcker på bokrean, extra billigt när både jag och mannen hade presentkort kvar sen i julas.  

Passade även på att lyxa till det med lunch på Härlig pasta. Lite besviken dock då de dels höjt priset och ändrat så vår favorit med oxfilé smakade inte lika gott som förr. 

Passade även på att köpa tre nya album så när vi väl var hemma igen satte jag mig för att sätta in alla foton som jag framkallade för ett tag sedan. 

Framåt kvällen, fortfarande ljust ut så blev det en promenad med mannen. Skönt att komma ut, men fy vilken dålig kondis jag har. Märktes extra väl idag då vi valde en hel del backiga vägar. Dagens traskande har i alla fall resulterat i drygt 8000 steg vilket känns bra.  

Nu ikväll så väntar mellomys, hoppas på bra bidrag ikväll. Innan dess lite mat, ikväll blir det hemgjord kebabtallrik.