I onsdags kväll bestämde sig diskmaskinen för att checka ut. Den ville inte pumpa ut vattnet och strax därefter så slocknade hela maskinen helt och hållet. Blev till att försöka få ut allt vatten för hand för att det inte ska stå och börja lukta. Så medans vi söker efter en ny maskin så är det handdisk som gäller. 

I torsdags efter jobbet åkte vi in till stan för att börja se oss om efter en ny maskin. Jisses vad mycket det finns att välja på. Blev inget köp i torsdags, däremot kom några broschyrer med hem för att läsa på om de olika alternativen samt kika vidare lite på nätet. Förhoppningsvis så har vi bestämt oss innan helgen är slut. 

Annars då? Skönt med helg och vädret ser ju ut att visa sig från sin bästa sida. Igår blev det en sväng med gräsklipparen efter jobbet. Jobbet med trimmern har jag sparat till mannen. I övrigt så besväras jag fortfarande av yrsel, kristallerna vill inte hålla sig på sin rätta plats. Fick övningar från en kollega igår som jag ska läsa in mig på och prova i helgen. Får dock vara beredd på att må riktigt dåligt medans jag utför övningarna då kristallerna ska försöka trilla på plats igen.