Den här helgen har vi spenderat nere i Småland med nära och kära. Vi for ner i fredags efter jobbet och det kändes riktigt skönt att kunna köra ner när det fortfarande var ljust ute. Nu märks det verkligen att våren är här och att sommaren är i antågande. 

I lördags passade vi på att ta en liten tur in till Ljungby på förmiddagen. Kul att se vad som har hänt sen sist, är en del förändringar i stan med ny plattsättning inne i centrum. Även ett besök till Roddy's blev det - kunde inte låta bli att köpa min favoritbakelse som vad jag vet bara finns på Roddy's i Ljungby. En äkta Prins Sigvards-bakelse. Mums!

På eftermiddagen så var det dags för festligheter ute i Kärringe för att fira min mosters man som fyllt 60 år och nu ställde till med en riktigt trevlig vårfest. Timmarna rusade iväg och vi blev bjudna på massor med god mat och dryck. Det blev även en hel del tävlingar under kvällen. Även mina bedårande syskonbarn Melvin, Noah och Alice ville ju vara med och tävla lite.  

Idag har vi tillbringat förmiddagen hemma hos mina föräldrar dit även min bror kom tillsammans med solstrålen Alice. Hon ville mest sitta hos mig och spela på min mobil men det blev även en del bus. Innan det var dags för oss att åka hem till Östergötland igen så fick jag även äran att läsa en bok för henne. 

Väl hemma så var det bara till att ta itu med tvätt och lite disk. Resten av kvällen blir nog relativt lugn i tv-soffan.