I måndags var jag i badhuset hela dagen med våra 6:or. I tisdags var jag funktionär i skogen då Klockloppet gick av stapeln. En löp-tävling för skolans alla elever.  

På eftermiddagen när jag kom hem kändes det riktigt skönt att gå ut och lägga sig i trädgården, även om jag samtidigt planerade upp veckans Fonomix-lektioner.

Igår blev dagen inte alls som jag tänkt mig. En smygande huvudvärk övergick till ett rejält migrän-anfall. Lämnade jobbet en timme tidigare för att åka hem, få sova och ta värktabletter. Efter ca två timmar hade det lättat i huvudet. Mannen var gullig och fixade mat. Därefter var det bara till att sätta sig och planera upp engelskan för mina två grupper. 

Idag har jag haft en betydligt bättre dag. Varit hos frissan och blivit ompysslad efter jobbet. 

Skönt med en kväll hemma utan några åtaganden. Regnet faller ute, inne har jag tänt en brasa och kopplar av i tv-soffan.