Morgon

Vaknar tidigt, ligger och drar mig lite innan jag kliver upp. Får för mig att utnyttja denna tidiga morgon åt lite fönsterputsning. Alla fönster på nedervåningen som ligger på skuggsidan var snabbt rena. Skönt att kunna se ut genom dom igen. Efteråt hägrar sjön. Ännu en varm och solig dag som inte får gå till spillo. 

Mitt på dagen

Härliga timmar nere vid sjön. Simmade först i 30 minuter, efter ett tag blev det ytterligare 15 minuters simning.  

Idag hade jag dock ingen matsäck med mig. Inte heller sugen på att köpa korv, pommes eller toast vilket erbjuds till försäljning av de som driver campingen. Nä jag höll mig till dagens plan, dvs jag åkte hem och värmde min matlåda som jag tagit upp från frysen i morse.

Mätt och belåten, sitter ute i trädgården och har det skönt. Lyssnar till vattenspridaren som jag precis kört igång. Kanske passar på att svalka mig i spridarens droppar lite senare. 

Eftermiddag

Sköna timmar i trädgården. Svalkande vindar. Njuter till fullo.  

Funderar på om jag ska gå in och putsa de sista fönstrena på nedervåningen då de nu är på skuggsidan. Viftar bort tanken, nä de får vänta ett tag till...