Vaknade tidigt idag, trots att jag är ledig. Kroppen är inte van vid den nya tiden än, tror att det är en timme senare än vad det faktiskt är. Men vad spelar det för roll vad klockan är när man är ledig? Det viktigaste är att jag vaknade pigg och utvilad,  fylld av ny energi. 

Tyvärr var temperaturen för låg för att jag skulle kunna måla på förmiddagen, det måste vara minst 7°C ute och på förmiddagen när jag hade tid att måla så var det bara 2-5°C. Värmen kom senare och då var jag upptagen med andra trevligheter. 

Hann med mycket under förmiddagen. Vika in all ren tvätt och sortera in den i garderoberna, städa av lite lätt på övervåningen samt städa rent i både tvättstugan och badrummet nere. Allt detta hann jag med innan klockan tio. 

Runt 10:30 drog jag in till stan. Först uträtta lite ärenden - fyra ärenden skulle hinnas med på endast 30-40 minuter, hann med allt på 22 minuter. Ibland ska man ha flyt och en rejäl dos med tur och det hade jag idag. In i bilen igen för att åka vidare då jag bokat in en tid hos frissan. Hade nästan en halvtimme till godo och började bli lite småhungrig. Smet in på kondiset som ligger vägg i vägg med min frisör och unnade mig en himmelskt god räkmacka.  

Som vanligt så blev jag nöjd med min nya frisyr efter att ha blivit klippt. Nu börjar det äntligen bli nästintill jämnlångt igen.  

Efter att ha blivit nyfriserad så for jag iväg till min gode vän Karin. Insåg att det var längesedan jag var hemma hos henne sist. Så mysigt med hönsen som strosade runt ute i trädgården när jag kom dit. 

En rejäl promenad och en massa tjatter hann vi med innan det blev dags för mig att bege mig hemåt igen. 

Nu ikväll har jag ägnat mig åt lite tvätt samt lite mer städ och plock. Nu orkar jag dock inte med så mycket mer ikväll så det sista får vänta tills imorgon.  Skönt i alla fall att ha fått det mesta klart. Älskar när det är rent och fräscht i mitt hem.