Vilken underbar dag att vakna upp - solsken ute och jag är ledig. Kan det bli bättre? 

Började dagen med att köra igång en maskin tvätt, dukade fram till frukost och andades in lugnet. Känns skönt med 6 dagars ledighet. 

Har passat på att rensa bort allt skräp - ett rejält lass blev det som kördes till en återvinningsstation. Först hade jag tänkt åka till Returpunkten i vanlig ordning, nästan framme kom jag på att det är ju stängt! De har alltid stängt på tisdagar och torsdagar eftersom det är öppet på helgerna. Som tur är så finns det några mindre återvinningsstationer att välja mellan i Skärblacka så jag blev av med allt skräp ändå.

Blev en liten sväng till Ica med för att fylla på med mat till veckan. Precis när jag svängde in på parkeringsplatsen hemma så ringde det i mobilen. Hantverkaren från Elda-butiken som skulle kolla rökgångarna i vår skorsten ville komma förbi - perfekt tajmat! Det dröjde inte länge förrän han var på plats, klättrade upp på taket och påbörjade sin inspektion. Allt såg bra ut - behöver bara komplettera med ett regnskydd på skorstenen samt en brygga så det blir lättåtkomligt för sotaren när han dyker upp. Känns skönt att vi är på gång nu. Den 17 mars sker själva installationen av kaminen som vi har beställt. Det kommer bli superbra. Perfekt med en kamin både för mysfaktorn och för ekonomin. 

Vår kamin kommer se ut som på bilden nedan, fast en lite högre modell.

Efter besöket så har jag mest bara tagit det lugnt - funderar på att ta en liten promenad och sen tänker jag lägga mig ner i soffan och läsa lite, måste ju passa på när jag är ledig.  ;-)