Igår äntligen så bestämde vi oss för vilken diskmaskin som vi ska ha. Åkte in till ELON för att genomföra köpet så nu väntar vi bara på leverans och installation vilket ska ske nu på onsdag. Trodde faktiskt att vi skulle få vänta ytterligare en vecka så det var ju ett glädjande besked. Ser fram emot att få den nya maskinen installerad. Det ska bli så skönt att slippa ha en massa handdisk hela tiden - det känns som om diskbänken hela tiden är belamrad med disk - smutsig eller ren som står på tork. 

Igår kväll så var det lite festligheter med goda vänner. Var dock inte på bästa festhumöret då mina tankar var på annat håll. Så festkvällen blev kort för min del då jag avvek efter ca 4 timmar. Hade ändå trevligt och det blev ett och annat skratt under kvällens gång. 

Kom hem ganska så lagom till att Eurovision Song Contest 2015 börjat. Redan tidigare så gissade jag på en topp 3 för Sverige - vågade inte vara kaxig och tro på vinst även om jag hade en känsla för att det kunde gå hela vägen för Måns Zelmerlöv och hans Heroes. 

Det blev en riktigt spännande och nervpirrig kväll då rösterna/poängen presenterades från varje land och vilken lycka när vi insåg att det faktiskt skulle bli en vinst för Sverige. Ett stort jubel utbröt från både mig och min man. Ett riktigt lyckorus for igenom oss och hur det kändes för Måns går nog inte ens att föreställa sig. Vi har i alla fall bestämt oss för att försöka få tag på biljetter och hotell till nästa år då vi vill vara med och se det hela på plats år 2016.