Helgen har spenderats nere i Småland för att fira min kära mor som precis fyllt 60 och min systerson som fyllde 4 år. 

Har haft en riktigt härligt helg med nära och kära. Även vädret har varit helt suveränt så jag inledde lördagen med en lång och skön promenad. 

Under min promenad så träffade jag på min moster med man också då de hade vägarna till byn på jobbets vägnar. Det blev en pratstund i solen innan jag promenerade vidare. 

Vid lunch så var det dags för födelsedagsfirandet. En massa god mat som mamma beställt från hotellet (exotisk planka) och lite senare en Hulken-tårta till efterrätt som min systerson beställt av sin mamma.  ;-)

Det var en lycklig kille som fick sin efterlängtade Hulken-tårta för att inte tala om lyckan när han fick sin present - en fyrhjuling! Han körde runt huset tills batterierna tog slut och den behövde ställas på laddning igen, dvs i ca 50 min. 

På söndagen avrundade vi vår Smålandstripp med ett besök till allra bästa Linda som bjöd på lunch och trevligt sällskap.