Känns riktigt skönt med fredag och en hel helg framför mig på hemmaplan. Slutade tidigt och efter att ha handlat hem lite mat så blev det både städning av tv-rummet samt lite tvätt. Skönt att få lite fint inför advent, men jag är inte klar än. Kök, hall och matsalsdelen ska städas i helgen. Nya dukar och gardiner ska strykas och komma på plats. Men det blir morgondagens göromål. 

Nu ikväll kopplar jag av och tar det lugnt. Ett varmt och skönt bad gör susen för min stela rygg, axel och nacke. Även första julklappen har jag sett till att beställa hem denna black friday då jag av en slump kom över ett erbjudande som kommer passa perfekt till fasters lilla hjärta.😍

På tal om julklappar så känns det skönt att vi har dragit ner på den varan i år. Vi vill inte ha en massa julklappar utan det viktigaste är att få träffas och umgås med de närmsta. Julklappar kommer i stort sett bara inhandlas åt alla syskonbarn. Sedan så kommer jag och mannen köpa något till varandra med. Skönt att slippa julklapps-stressen och allt ståhej runt alla klappar.