Det blev en tur in till Bauhaus igår kväll. Köpte en förlängare till fönstertvätten. Givetvis var jag tvungen att testa den och vilken skillnad! Så skönt att slippa balansera på en stege eller flytta runt på trappen. Nu kan jag putsa våra stora fönster utan problem!  

Idag har jag putsat resten av alla våra fönster vilket även det gick ganska snabbt och smidigt. Känns som vår fönstertvätt vilken inköptes i höstas var väl värd pengarna. 

Igår fick jag även ett ryck att samla ihop alla våra växter. De behövde planteras om och få lite ny näring. Var dock tvungen att åka iväg och köpa hem lite mer planteringsjord och växtnäring innan jag satte igång med mitt lilla projekt. Råkade även få med två nya blommor till köksfönstret. Har alltid velat ha en Hortensia och nu har jag två.  

Omplanteringen tog sin lilla tid och några växter gick om intet då de inte kändes så roliga längre. 

Plötsligt saknade jag växter till två fönster vilket innebar ett kvällsbesök på Plantagen. Fanns mycket fint att välja bland och till sist hade jag bestämt mig.  

Även några penséer råkade följa med hem. Dessa ska jag plantera imorgon och göra lite extra vårfint vid entrén. 

Har med andra ord inte varit sysslolös om någon nu trodde det. Älskar att vara ledig och rå om min egen tid, att få pyssla och göra lite extra fint i vårt hem.