Vaknade runt ett i natt av ett fasligt tjut. Inbrottslarmet hade gått igång. Samtidigt som larmfirman ringde upp och kollade av kamerorna så gick mannen runt och kollade läget. Det visade sig vara falskt larm som tur var. Nu vet vi att det fungerar iaf. Vet dock inte vad som utlöste det hela. Hade lite svårt att somna om men efter ett tag så slocknade jag igen. 

Skönt med ännu en ledig dag. Förmiddagen har ägnats åt att tvätta upp det sista i tvättkorgarna. Har även ägnat 2,5 timme åt att få undan en del rättningsarbete i både engelska, matte och svenska. Skönt att ha fått undan hela rättningshögen. En film och lite mat i magen kändes som en bra belöning efteråt.

I eftermiddag har jag tvättat av bilen, så nu glänser den återigen.

Vädret ute är ett riktigt april-väder även om det inte är april riktigt än. Ömsom sol, ömsom regn ute. Hade en tanke om att gå ut en runda men så fort jag klev utanför dörren så kom regnet. Skulle så gärna vilja kunna gå ut och rensa lite i trädgården, men får väl hoppas på bättre trädgårdsväder resten av veckan. 

Får se vad jag hittar på resten av denna dag. Fördelen med att vara ledig är att jag kan styra över tiden och göra precis vad jag vill.