På julafton kom sötnosen Alice och frågade om jag kunde komma och hälsa på henne snart för att leka med dockorna. Igår fick hon det utlovade besöket. Nästan fyra timmars lek blev det. Lite bokläsning och mycket lek med dockorna stod på programmet. När mamma eller pappa kom in var hon väldigt bestämd och sa: "Jag ska leka själv med faster Veronica".  

Eftermiddagen åkte jag och mannen vidare till en kompis. Blev bjudna på god mat och fika. Mycket prat med en av mina bästa vänner. 

Kvällen tillbringades sedan hos mina föräldrar. Passade på att spela Alfapet med mamma. En jämn match men jag vann med drygt 30 poäng. 

Idag har vi varit en sväng ut till landet och hälsat på mormor och morfar. Blev bjudna på både lunch och fika. Timmarna flög iväg och rätt vad det var dags att åka tillbaka till mitt föräldrahem. 

Innan besöket hos mormor och morfar blev det en sväng förbi farmor och farfar. Det blev fint med farmors namn på gravstenen. Vila i frid.  

Nu kommer det bli en fortsatt lugn eftermiddag och kväll. Läsa lite mer i boken och kanske spela lite spel med mamma. Vi njuter och har det gott, blir bortskämda med en massa god mat under vår vistelse här nere i Småland.