Ganska lugn måndag för min del idag. Några timmars jobb på förmiddagen. Hemma lagom till lunch. Ibland är det skönt att det finns lite mikro-mat till hands. Det blev lite utav en långlunch då jag passade på att samtidigt titta på en film. 

Efter lunchen ett litet ryck utomhus. Har sett till att kupa rosbuskarna inför vintern, skönt att ha det gjort innan den riktiga frosten kommer. Får se om det kommer lite snö i veckan, enligt prognosen kan första snön anlända på onsdag. 

Har även förberett inför morgondagens brandinspektion, det allra sista får mannen ställa i ordning efter jobbet. Vågar inte ta i för mycket då ryggen inte är helt hundra än. 

Glädjs åt att fåglarna verkar uppskatta vår fågelmatsstation. Det har varit full trafik sen tidigt i morse av både stora och små. Inte lätt att fånga dom på bild, men några lyckades jag fota. 

Nu är det dags att ägna ett par timmar åt mitt plugg. En liten stund är bättre än inget. Resten av veckan kommer en stor del av min lediga tid ägnas åt att plugga grammatik.