Äntligen så har regnet kommit! Låter kanske galet att jag blir så glad över dessa droppar, men det är verkligen efterlängtat. Gräsmattan är nästan helt sönderbränd och det behövs ordentligt med regn för att den ska kunna återhämta sig. Även våra blommor och växter behöver regnet då det är så torrt i marken. Ett par dagars regn skadar inte med andra ord. Men i det stora hela så vill jag förstås ha massor med sol och värme i sommar. 

Idag har vi varit en liten sväng in till stan. Mina favorit-mysbyxor har blivit utslitna. Fick tag på ett nytt par på Cubus. 

I eftermiddag har jag strykit och lagt på lite nya dukar. När det var klart tog jag tag i högen med kläder som behövde lagas. Känns så skönt nu när det är gjort. Vissa kläder hade jag nästan glömt bort att jag hade.  

Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar, har lite rotfrukter inne i ugnen. Till mannen blir det potatissallad som blev över häromdagen. Till det har vi köpt grillade revben. Mums! 

Efter maten tänker jag inte göra något mer än att bara njuta av min ledighet.