Igår kom vi fram till Luleå. Anlände hos svärmor runt 16:00. Fick träffa de närmsta i mannens familj/släkt vilket var trevligt. 

Även en skön kvällspromenad blev det - skönt att komma ut och röra på sig lite efter att ha suttit många timmar i bilen tidigare på dagen. 

Idag har vi vandrat i både gamla och nya fotspår. Åkte ut till Porsön och strosade runt på universitetsområdet. Roligt att få komma tillbaka och se vad som hänt sen jag pluggade där. Lite tråkigt dock med alla byggen som pågick på området men det blir säkert bra när det väl blir klart.

När vi kom in till Luleå centrum så var det marknad. Mysigt att strosa runt bland alla knallar. 

Tog bilen ner till Södra Hamn då vi hört talas om att det ska ha gjorts lite extra sommarfint med palmer, sand, små röda bodar/stugor mm. Det var inte så stort men lite småmysigt. Finns potential till att göra det lite större och ännu bättre kommande somrar. 

Vi passade även på att gå runt lite nere vid hamnen. Kom till en restaurang nere vid södra hamnen med en helt magisk utsikt.

Maten var också helt ok, en buffé. Var dock lite väl tomt i kantinerna till en början men det fylldes på så småningom som tur var. Mannen var dock väldigt nöjd som fick äta äkta palt.

Senare i eftermiddags och ikväll så har vi varit hemma hos svärmor och tagit det lugnt. Har suttit ute en hel del och njutit av den härliga sommarsolen som äntligen visar sig från sin bästa sida. Även hunnit koppla av med lite läsning vilket verkligen är ett tecken på att vi nu har semester.