Förmiddag

Måndag morgon, klockan ringer och det är dags att kliva upp. Lite ovant dock att jag inte behöver ge mig ut och köra iväg till jobbet. Numera är det fokus på studierna varje måndag, åtminstone fram till jul. 

Måndagar innebär också invägning för min del. De senaste fyra veckorna känns det som om jag tagit ett steg bakåt, två steg framåt, ett steg bakåt och två steg framåt. Idag gick det framåt vilket känns skönt. Fick idag följande delmålspepp från vv. 

Totalt har jag nu lyckats gå ner 15,6 kg. Sakta men säkert så går det åt rätt håll vilket är det viktigaste. 

Efter frukost så skulle jag logga in på studentportalen och lisam för att komma åt läsanvisningar och uppgifter. Möttes av detta, så frustrerande.  

Som tur var så hade jag redan två texter som ska vara analyserade till imorgon så jag fick börja med dom.  

Nu har jag kommit åt läsanvisningarna i alla fall så resten av dagen kommer att ägnas åt att läsa så mycket som möjligt i denna bok.  

Tidig kväll

Flitens lampa har nu släckts ner för idag. Efter en liten paus då jag var i ett skriande behov av frisk luft för att kunna fokusera, så lyckades jag läsa ut hela boken.  

Efter att ha pluggat klart inför morgondagens föreläsning så var det bara till att ta tag i nästa plugg. Läslyftet genom jobbet som även det kräver en del plugg. Nu är jag redo även inför morgondagens träff i Läslyfts-gruppen. 

Nu väntar en lugn och avkopplande kväll i tv-soffan (tror jag).

Lite senare på kvällen

Blev faktiskt inte en helt stillasittande kväll. Tog med mannen ut på en liten uppfriskande promenad. Friskt och skönt trots lite regn. 

Huset lyses upp så fint nu när vi tänt lite mer av utomhusbelysningen (bilden gör dock inte ljussättningen rättvis). Ännu bättre blir det när vi tänder upp det sista till helgen.