Som jag har längtat! Idag äntligen så kunde jag jobba igen efter en veckas sjukfrånvaro. Jag möttes av glädje och kramar i massor där bl.a. en elev kastade sig runt halsen på mig och sa: "Oh, Veronica! I have missed you so much!" 

Idag har vi varit på Kolmårdens djurpark med våra elever. Vi hade nämligen fått chansen att delta i "Jakten på guldägget". En guidad 2 timmars-tur bland några av djurparkens djur, där vi även fick i uppdrag att hitta ett stort ägg som försvunnit. Trots lite duggregn i början av vår utflykt så har vi haft en rolig och givande dag och det har varit riktigt skönt att vara ute större delen av dagen. 

Snöleopard.

Järv.

Kameler.

Jakar.

Skogshundar.

Getter.

Nandus.

I eftermiddags tog jag ut en timmes komp. Passade på att åka till frissan för att se om hon hade tid för mig redan den här veckan. Hade egentligen ingen större förhoppning om att få en tid den här veckan men om inte annat så var målet att boka in en tid så snart som möjligt. Blev riktigt glad då det visade sig att jag kunde få bli klippt nästan på en gång. Ibland ska man ha tur! Så nu är jag nyfrisserad och håret kapades ca 10-15 cm. Känner mig riktigt nöjd! 

Kort och gott så kan denna dag sammanfattas som helt fantastisk!  :-)