Inget är ju som väntans tider sägs det, fast i sanningens namn så tycker jag ändå att det har gått snabbt. 

Har inväntat leverans från DHL. Någon gång mellan 10:00 - 12:00 skulle de komma. Segt att vänta men kl. 11:40 kom han, samtidigt som regnet. Nu har jag i alla fall fått hem min crosstrainer, och jag kan lova att det inte var det lättaste paketet att få in i hallen. Men ska man förändra vissa saker i livet så varför inte börja med ett litet styrkepass. 😉💪 Får se om jag försöker påbörja monteringen själv eller om jag inväntar mannen. Hoppas det inte blir allt för krångligt.  

Men som det här inte vore nog så är väntan inte över. Nej idag så säger jag adjö till denna skönhet för att ikväll hämta hem min nya pärla. Efter tre år tillsammans så skiljs nu våra vägar åt. Har varit så nöjd men nu har tiden runnit ut. Jag tackar så mycket för tiden tillsammans och önskar lycka till med den nya ägaren. 💛 🚘