Regnet har vräkt ner större delen av dagen så då passade vi på att åka en tur till IKEA. Vi var inte ensamma om att tänka samma tanke, kändes som om hela Östergötlands befolkning var där. Fick i alla fall tag på det som vi skulle och lite till. Var på jakt efter ett speciellt kakfat, blev dock inte riktigt det som jag först tänkt då vi hittade ett annat som passade oss bättre. 

När vi strosade runt inne i butiken så kom vi på att vi även behövde skaffa lite nya kärl för vår källsortering. Har tittat på dem tidigare så nu såg vi till att köpa dem. I eftermiddag så har jag ägnat min tid åt att röja ut i förrådet under trappen för att sedan ägna mig åt att klippa, klistra, ändra och trixa för att få lite ordning. Känner mig ganska nöjd, även om vi skulle behöva både måla och fixa nytt golv där men det får bli ett projekt lagt på framtiden. Förhoppningsvis så kommer vi kunna ha mer ordning än kaos när det gäller vår framtida källsortering.