Morgon

Sovit som en prinsessa. Himmelskt skönt att få sova i sin egen säng igen. Vaknade utvilad och klev upp runt 7:30. 

Tände en brasa och började rensa ut sådant som blivit dåligt i kylen medan vi har varit iväg. 

Känns skönt att återigen få ordning på det här med maten. Att kunna mäta, väga och äta den mat som är rätt för mig. Allt ska registreras.  

Har en känsla av att vågen kommer visa ett stort plus imorgon. Två nätter på hotell med hotellfrukost (där jag ändå tänkte mig för i mina val), julmat och ute-mat. Men nu ska det återigen bli full kontroll på vad som stoppas i munnen. Det ska återigen räknas SP (smartpoints). Börjar med frukosten: lättfil, müsli och apelsin. 

Förmiddag
Tvättmaskinen jobbar för fullt, tvätthögen känns enorm efter att väskorna har packats upp. Andra maskinen är nu igång. 

Hemtentan som ska lämnas in gör sig påmind. Den 13:e eller 22:e är inlämningsdatumet, lite oklart vad som gäller. Ett datum på Lisam och ett annat på själva tentan. Lika bra att sikta in sig på den 13:e. Har påbörjat den första uppgiften nu - att göra en performansanalys.  

Eftermiddag

Några timmar på stan för att uträtta lite ärenden samt fyndat lite på REA:n. Födelsedagspresent inhandlad till Noah som snart blir 4 år. 

Hämtat ett paket på posten, en julklapp som anlänt försent. Allt såg iaf bra ut, nu ska det bara skickas upp till Luleå.  

Passar bra att skicka iväg paketet när vi ändå ska ner till byn för att handla all nyårsmat. Men först göra en inköpslista. 

Kväll

Nyårsmaten inhandlad, även frysen påfylld. Skönt att slippa trängas med alla i butiken imorgon. 

Inte helt klar med alla bestyr ikväll. Vill göra så mycket som möjligt klart ikväll för att kunna ta det lite lugnare imorgon.