Mörkret har gjort sitt intåg. Det är mörkt när jag åker till jobbet och mörkt när jag kommer hem. Känns lite extra välkomnande när man då möts av denna snögubbe och pingvin som lyser upp när man numera kommer hem.  

Har idag haft en betydligt bättre dag än igår. Även om onsdagar innebär en lång arbetsdag. 

Mannen har fixat med maten för andra kvällen i rad. Skulle kunna vänja mig vid det. 😉 

Har läst till morgondagens mattelyft. Resten av kvällen tänker jag tillbringa i soffan för att se på "Bonde söker fru" och "Morden i Sandhamn".

Känner mig även duktig som nu är inne på dag nummer 17 i mitt gotte-stopp. Det har gått bättre än väntat. Nu när jag passerat halvtid så känns det inte allt för jobbigt. Men jag ska dock erkänna att suget efter choklad och cola var riktigt stort häromdagen när den röda veckan körde igång. MEN jag stod emot! Ger mig själv en klapp på axeln för det. 😊