Om

Denna blogg handlar om allt mellan himmel och jord.

Presentation

Senaste inlägg

Mer Rhodos

I onsdags hade vi också tillgång till hyrbilen så då tog vi en tur till Faliraki. Strosade runt i centrum, främst i shoppingdelen för oss turister. Även denna dag låg temperaturen på 40'C så det blev några timmars sol och bad i Faliraki Beach. Även här en sandstrand, dock inte lika fin som den vi var på dagen före men den var helt klart godkänd. 

Framåt eftermiddagen drog vi oss tillbaka till hotellet där det förstås blev lite bad i poolen med.  

På kvällen blev det visst drinkarnas afton. Kul att kunna testa olika drinkar när man har all inclusive. 

Nästkommande dag, torsdag, så var vi inte så sugna på några utflykter då det var så varmt på den östra sidan där de flesta sevärdheter finns. Istället passade vi på att ta en heldag på hotellet och vid pool-området. 

På kvällen hade vi bokat bord på hotellets grekiska restaurang. Vi fick verkligen testa en massa olika grekiska rätter. Så mycket mat, tyvärr orkade vi inte äta upp allt men det var verkligen supergott.  

I fredags, midsommarafton blev det också en heldag på hotellet vid och i poolen. Skulle kunna tänka mig att skapa en tradition att fira midsommar utomlands (om plånboken tillåter det vill säga).

Eftersom detta också var vår sista heldag på Rhodos så passade vi på att gå ut och äta på en riktig grekisk restaurang vilken vi även provade en kväll i början av veckan.  

Kvällen avslutades med en sista drink från hotell-baren lyssnandes till underhållningen som denna kväll innehöll Eurovisions-låtar.  

Tyvärr så har ju allting ett slut, så även denna helt fantastiska resa. 

Idag kom hemresedagen. Vi ville verkligen inte åka hem redan. En vecka till hade inte gjort något.  

Resan hem gick i alla fall bra.  

Även om vi helst velat stanna ett tag till så lyckades vi få med oss en del av solen och värmen hem. Landade i ett soligt Norrköping med 30'C. Från ett paradis till ett annat: vårt alldeles egna hus, vår egen trädgård och i natt sover vi i våra egna sängar.  

 

Skriv en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: