Den här veckan har jag gjort en resa i tiden. Har bläddrat i mina album och väckt en massa härliga minnen till liv. Allt detta pga en utmaning på Facebook där jag skulle publicera en bild som var äldre än 10 år, 5 dagar i rad. Det har varit riktigt roligt att blicka tillbaka i tiden från det att jag var liten fram tills nyligen.  

Har annars känns mig lite nedstämd pga höstmörkret senaste tiden. Blir skönt att dra tillbaka klockan en timme snart så det blir lite ljusare på morgonen i alla fall. Ser fram emot lite höstlovsledigt. 

Idag har jag även fått hämta ut mina nya glasögon, äntligen! Det skulle ta högst två veckor, idag är det tre veckor sedan jag beställde dem. Åkte ner till optikern efter jobbet för en efterlysning. Det visade sig att de haft dem klara sen den 15:e!! Gissa om jag blev lite sur. "Men vi har skickat ett sms till dig" påstod hon. "Det har ni inte gjort!" svarade jag. Det visade sig att de skickat sms till mitt gamla mobilnummer som inte varit i bruk under flera år. Såg till att framföra min kritik om att jag tycker det var riktigt dåligt skött då jag senast vid beställningen såg till att uppdatera dem om mina kontaktuppgifter och det höll hon med om. Men nu har jag i alla fall fått mina nya glasögon och ska bara försöka vänja mig vid dem.